4. MEĐUNARODNO HODOČAŠĆE ZA OSOBE S INVALIDITETOM

datum: 09.03.2015.

U MARIJINOJ ŠKOLI” 2015.

Koordinator: fra Marinko Šakota, župnik

Četvrto međunarodno hodočašće za osobe s invaliditetom održat će se u Međugorju od 11. do 14. lipnja 2015.  Glavni organizator je Udruga „Susret“ iz Čitluka u suradnji sa Župnim uredom Međugorje i „Majčinim selom“. Okupljanje i smještaj sudionika predviđen je u poslijepodnevnim satima u četvrtak, 11. lipnja  2015. u atriju zgrade Radiopostaje "Mir" Međugorje (zgrada na dnu velikog parkinga iza crkve).

Župljani župe Međugorje i ove godine darivaju hodočasnicima besplatan smještaj i hranu. Svaka osoba s invaliditetom ima pravo imati pratnju (prijatelja ili volontera), a ukoliko se radi o djetetu, može ga pratiti cijela obitelj.

Program hodočašća će biti ispunjen radionicama, predavanjima, svjedočanstvima i molitvom. U petak popodne predviđeno je vrijeme za pobožnost križnog puta na Križevcu, a u subotu ujutro predviđena je zajednička molitva na Brdu ukazanja.

Prijave za sudjelovanje na hodočašću primat će se do 15. 05. 2015. na e-mail adresu: gospina.skola@gmail.com.

U PRIJAVI NAVESTI: koliko će dana, osoba i pratnja, sudjelovati na hodočašću, kontakt telefon, ukupan broj hodočasnika: broj osoba s invaliditetom, od toga koliko je osoba u invalidskim kolicima i broj osoba u pratnji.