Novi CD uz 24. obljetnicu ukazanja – Pjesme za klanjanje

datum: 03.07.2005.

Uz 24. obljetnicu ukazanja i u godini Euharistije, Informativni centar «Mir» Međugorje izdao je novi CD. Ovaj CD sadrži meditacije i pjesme poznate svima onima koji dolaze na klanjanje u Međugorje. Snimila ih je skupina mladih koji međugorska klanjanja iz tjedna u tjedan prate glazbom i pjevanjem. Želimo da bude naš doprinos godini Euharistije i poticaj na euharistijsko klanjanje.

Ovaj CD možete nabaviti samo i isključivo u suvenirnici Župnog ureda. Prihod od CD-a služi u dobrotvorne svrhe i za uzdržavanje Svetišta. U Međugorju, nitko osim Župnog ureda nema copyright za umnažanje i preprodavanje ovog CD-a.

“Draga djeco! Danas vas pozivam da se zaljubite u Presveti oltarski sakramenat. Klanjajte se njemu, dječice, u vašim župama i tako ćete biti sjedinjeni sa cijelim svijetom. Isus će vam postati prijatelj i nećete govoriti o njemu kao nekome, koga tek poznajete. Jedinstvo s njim bit će vam radost i postat ćete svjedoci Isusove ljubavi, koju on ima za svako stvorenje. Dječice, kad se Isusu klanjate i meni ste blizu. Hvala vam što ste se odazvali mom pozivu!” (25. rujna 1995.)