Službene festivalske majice dostupne u web shopu

datum: 03.08.2020.

Radost nam je obavijestiti vas kako smo odlučili odgovoriti na potrebe mnogih međugorskih hodočasnika te smo pokrenuli službeni web shop Informativnog centra MIR Medjugorje koji možete posjetiti na www.medjugorje.store.

Naša suvenirnica nalazi se u župnom dvorištu crkve sv.Jakova u Međugorju. Tijekom hodočašća u Međugorje mnogi vjernici posjete njene prostorije. Kroz naše dugogodišnje iskustvo rada, te kroz komunikaciju s kupcima čije potrebe osluškujemo, odlučili smo pokrenuti online kupovinu.

Nadamo se kako ćete biti zadovoljni s proizvodima koje smo izdvojili za online prodaju te da će ti artikli u vašem domu izazvati lijepa sjećanja na Međugorje . Važno je napomenuti kako je dostava besplatna za sve zemlje.

Uz mnoge proizvode koji se ističu svojim dizajnom i izgledom, ponosni smo na artikle koje sami izrađujemo od prirodnih materijala iz Hercegovine. U  ponudi možete pronaći suvenire od kamena, kamene prašine, stakla, porculana, hematita, gline, keramike, drveta među kojima ističemo izradu  suvenira od drveća koje je specifično za naš hercegovački kraj, između ostalog drva masline,  drače, smreke i joba. U ponudi možete pronaći i suvenire izrađene od srebra i zlata.

Duhovno štivo zasigurno je jedan od načina koji nam može približiti vjerske istine ali i odgovoriti na svakodnevna pitanja, shodno tome u našoj  ponudi izdvajamo knjige fra Slavka Barbarića ali i ostalih franjevaca čije naslove možete pronaći na stranicama ovog web shopa.

Trenutno se u Međugorju održava 31.Međunarodni molitveni susret mladih. Susret je to na kojem mnogi mladi iz cijelog svijeta slave Gospodina kroz molitvu, pjesmu i ples. Zaštitni znak ovog festivala su majice koje  svojim dizajnom, razigranim bojama i vizualom često postaju glavni souvenir iz Međugorja. Majice ovogodišnjeg Mladifesta također možete napaviti u našem web shopu. 

Nadamo se kako ćemo i ovaj put opravdati vaše povjerenje, posjetite nas na  www.medjugorje.store  a za sva ostala pitanja javite nam se na mail: suvenirnica@medjuguorje.hr

Neka vas sve blagoslovi i čuva Kraljica Mira.