Svjedočanstvo o ozdravljenju u Međugorju

datum: 26.10.2016.

Nedavno je u Međugorje ponovno hodočastila Linda Christy iz Kanade i tom je prigodom za program radiopostaje Mir” Međugorje svjedočila o svom ozdravljenju. Kako pripovijeda, jedno je vrijeme bila vezana uz invalidska kolica, a punih je 18 godina hodala uz pomoć štaka. U lipnju je 2010. godine, na Brdu ukazanja, ozdravila po zagovoru Blažene Djevice Marije. Ističe kako je njena zadaća svjedočiti o uskrslome Isusu, o ozdravljenju, o ljubavi i nadi. Na drugu je obljetnicu svoga ozdravljenja donijela sve svoje nalaze, dijagnoze i drugu medicinsku dokumentaciju, te ih predala Župnome uredu.

Gosp. Linda je kazala: Nisam znala puno o Međugorju. Došla sam posve slučajno, u invalidskim kolicima. Neprestano sam trpjela veliku bol. Samo putovanje je trajalo 24 sata i nije bilo lako. Odlazak na Brdo ukazanja je bio jako težak, a ljudi su me pokušavali odvratiti. Samo je uspon trajao nekoliko sati. Znala sam da moram ići, da se moram popeti gore”, kaže Linda, koja tvrdi da se upravo na Brdu ukazanja dogodilo čudo, naime, ustala je iz kolica.

„Moje je stanje bilo takvo da me osamnaest godina moj muž morao oblačiti, jer ništa nisam mogla učiniti sama. Dugujem Međugorju i Kraljici mira svoj život, koji je sada posve drugačiji. Kako sama imam iskustvo života u nepodnošljivoj boli, odlučila sam se posvetiti ljudima koji trpe velike bolove. Vi ste tako blagoslovljeni što možete živjeti u Međugorju. Kada se vratim u Kanadu, moje srce ostane u Međugorju”, kazuje gospođa Linda Christy.