Tjedni raspored molitvenog programa u crkvi sv. Jakova u Međugorju

datum: 27.04.2020.

Večernji molitveni program iz crkve sv. Jakova svakodnevno prenosimo u programu Radiopostaje Mir Međugorje, našem livestreamu, Facebooku i Youtube kanalu.

Molitveni program svaku večer započinje u 17 sati molitvom krunice, nakon koje je molitva Duhu Svetom, a od 18 sati je sveta misa. Molitveni program nastavlja se i nakon mise, kako u međugorskoj crkvi tako i u našem videoprijenosu na web stranici, Facebooku i YouTubeu, a večeras (ponedjeljak) molimo krunicu, sutra (utorak) je klanjanje Isusu u Presvetom Oltarskom Sakramentu, a u srijedu je molitva za zdravlje i krunica. U četvrtak, petak i subotu je, također, klanjanje Isusu u Presvetom Oltarskom Sakramentu, s tim da će u subotu nakon klanjanja biti i kateheza međugorskog župnika fra Marinka Šakote, dok u nedjelju nakon mise molimo krunicu.

Podsjećamo vas i kako u četvrtak nakon molitvenog programa na našem Facebooku, YouTube kanalu i livestreamu donosimo 'Vijesti iz Međugorja', koje ste premijerno mogli pogledati prošlog četvrtka.

Obaviještavamo vas i kako će župna crkva sv. Jakova u Međugorju biti otvorena za osobnu molitvu svakog dana od 8 do 16 sati, uz držanje propisanih mjera u ovom vremenu.