Godišnje ukazanje Mirjani Dragićević-Soldo 18. ožujka 2008.

datum: 18.03.2008.

Vidjelica Mirjana DragićeviĆ-Soldo imala je svakodnevna ukazanja od 24. lipnja 1981. do 25. prosinca 1982. Na posljednjem svakodnevnom  ukazanju Gospa je, povjerivši joj desetu tajnu, rekla da će joj se ukazivati jedanput godišnje i to 18. ožujka. Tako je i bilo tijekom svih ovih godina. Više tisuća hodočasnika okupilo se na molitvi krunice u zajedniciCenacolo”. Ukazanje je započelo u 14:01  h i trajalo do 14:08 h.

 

Mirjana je prenijela slijedeće:

 

Nisam nikada vidjela da nam se Gospa obraća na taj način. Ispružila je svoje ruke prema nama i s tako ispruženim rukama rekla:

 

Draga djeco, danas pružam svoje ruke prema vama. Ne bojte se prihvatiti ih. One vam žele dati ljubav, mir i pomoći vam u spasenju. I zato, djeco moja primite ih. Ispunite moje srce srećom i ja ću vas povesti prema svetosti. Put kojim vas ja vodim jest težak, pun iskušenja i padova. Ja ću biti s vama i moje će vas ruke držati. Budite ustrajni da bismo se na kraju puta svi zajedno u radosti i ljubavi mogli držati za ruke moga Sina. Pođite sa mnom, ne bojte se. Hvala vam.